O altă componentă importantă a securității în muncă este reprezentată de Serviciile in domeniul Situatiilor de Urgenta (Servicii SU). Angajatorul trebuie să se asigure că angajatul va ști să folosească în mod corect un stingător în cazul unui potențial incendiu. Și nu doar acest aspect este important. Angajații companiei vor fi instruiți despre cum trebuie să se comporte în timpul unui astfel de incident, iar in cazul unei situatii de urgenta, să știe care este planul de evacuare. Safety Specialist dispune de servicii SU complete care respectă legile din România. De aceea poți apela la noi pentru a beneficia de cele mai bune condiții de lucru știind că ești în siguranță.

Ce înseamnă Situatii de Urgenta

Instruirea angajaților este extrem de importantă în cazul nefericit al apariției unei situatii de urgenta . Ce înseamnă serviciul SU (Servicii in domeniul situatiilor de urgenta)? Angajatorul va întocmi documentația și va informa angajații cu privire la potențialele pericole și în același timp îi va instrui. Situatia de urgenta, în cazul în care nu este prevăzuta și prevenita, duce la pierderi de vieți omenești și alte pagube materiale însemnate. Pentru ca pierderile să fie minime angajații trebuie să fie instruiți cu ajutorul acestui serviciu de situatii de urgenta (SU) pentru a ști cum să acționeze într-o astfel de situație.

De ce să alegeți serviciile noastre

Safety Specialist pune la dispoziția clienților săi o gamă largă de servicii in domenuil situatiilor de urgenta. În plus, echipa noastră formată din experți în domeniu îți vor consilia angajații astfel încât să se comporte adecvat în cazul unei situatii de urgenta. Instruirea personalului este extrem de importantă în astfel de situații!

Printre serviciile SU oferite de firma noastră se numără instrucțiunile specifice fiecărui post de lucru, întocmirea unui plan de evacuare, efectuarea unor exerciții la locul de muncă sau consultanță și consiliere pentru reducerea posibilității apariției unei situatii de urgenta în cadrul societății. Toate demersurile noastre sunt conforme cu legea .

Safety Specialist ca si Serviciu Extern de Prevenire si Protectie ajuta firmele si antreprenorii ca prin digitalizare sa isi reduca substantial timpul petrecut cu completarea fiselor de instruire individuala privind securitatea si sanatatea in munca (SSM) si situatiilor de urgenta (SU), organizand activitatea intr-o plaforma digitala, usor de accesat de pe orice dispozitiv mobil.

Ce implică oferta noastră de servicii SU

Serviciile SU implică multe avantaje pentru clienții noștri. Ce îți putem oferi: