Serviciile noastre

Safety First for Business Excellence

Coordonator SSM in santier

Pe un șantier există nenumărate pericole, astfel că impunerea unui coordonator SSM este absolut necesară.

Servicii securitate si sanatate in munca (SSM)

Unul dintre serviciile noastre ca Serviciu Extern de Prevenire si Protectie este securitatea si sanatatea la locul de munca.

Servicii Situatii de Urgenta

Instruirea angajaților este extrem de importantă în cazul nefericit al apariției unei situatii de urgenta.

Partener SSM.ro

Serviciile de Securitate si Sanantate in Munca (SSM), cât și Situatiile de Urgenta (SU) sunt disponibile și în format digital.

Despre

Fondatorul Safety Specialist

Salut, numele meu este Paul Florea fondatorul Safety Specialist – “ Safety First for Business Excellence ! “ 

Sunt expert in coordonarea securitatii si sanantatii in munca (SSM) pe santierele de constructii temporare si mobile deschise pe teritoriul Romaniei si specilist in digitalizarea activitatii de securitate si sanantate in munca (SSM)  si situatiilor de urgenta (SU) in calitate de Serviciu Extern de Prevenire si Protectie. 

Experiența de peste 16 ani în industria construcțiilor, participarea la proiecte în domeniul energiei regenerabile de infrastructură și colaborările cu mai multe ansambluri rezidențiale din zona Dobrogea mă recomandă în fața clienților. În vederea implementării cerințelor legislative actuale, acord suport clienților astfel încât profitabilitatea și renumele lor să rămână la cote ridicate în timpul și după finalizarea proiectelor.

Totodata, ofer clientilor cele mai rapide si optime solutii de rezolvare a problemelor aparute pe parcursul derularii contractului, sprijinit fiind de conexiunile pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor intr-o retea de peste 40 de Servicii Externe de Prevenire si Protectie si experti in coordonarea securitatii si sanatatii in munca a santierelor, la nivel national.

6 +

Proiecte de constructii in domeniul ansamblurilor rezidentiale

1 +

Client multumit pentru servicii de securitatea si sanatate in munca si situații de urgenta

30000 +

Angajați gestionati prin aplicatia SSM.ro

Contact

No posts found

Despre