Safety Specialist este o companie înființată la finele anului 2018, scopul principal fiind de a ajuta clienții să realizeze și să mențină un mediu de lucru sigur pentru cea mai importantă resursă a muncii – omul.

Calitatea principala a Safety Specialist este sa ajute dezvoltatorii si Managerii de Proiect in Constructii sa dezvolte proiecte in concordanta cu legea, in asa fel incat profitabilitatea si renumele sa ramana la cote ridicate si dupa finalilarea proiectelor.

Pe un șantier există nenumărate pericole, astfel că impunerea unui coordonator SSM este absolut necesară. Printre riscurile ce pot apărea la acest loc de muncă se numără căderea de la înălțime, răni cauzate de substanțe periculoase sau lovirea lucrătorilor de către vehiculele aflate în mișcare. Potențialele pericole vor provoca răni, boli sau chiar decesul lucrătorului.

De ce să alegeți serviciile noastre

Oferim cele mai rapide si optime solutii de rezolvare a problemelor aparute pe parcursul derularii contractului, sprijinit fiind de conexiunile pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor intr-o retea de peste 40 de Servicii Externe de Prevenire si Protectie si experti in coordonarea securitatii si sanatatii in munca a santierelor, la nivel national, într-o asociație profesională de profil.

Safety Specialist îți pune la dispoziție Servicii de Coordonare SSM ce cuprind: