Servicii Situatii de Urgenta (SU)

Incendiul, în situația în care nu este prevăzut și prevenit, poate duce la pierderea de vieți omenești și la deteriorarea bunurilor materiale. Prin urmare, Serviciul pentru prevenirea și stingerea incendiilor (PSI) este absolut necesar pentru siguranța angajaților tăi. Ce îți punem la dispoziție? Oferim, printre altele, evaluarea riscurilor la incendiu, întocmirea planului de intervenții, efectuarea unor exerciții de urgență la locul de muncă sau asistență în situații de control din partea organelor abilitate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Coordonator SSM în șantier

Unul dintre serviciile oferite de Safety Specialist este cel de Coordonator SSM pe șantier. Fiindcă există posibilitatea producerii unor evenimente nefericite precum căderi de la înălțime sau răni cauzate de substanțe periculoase, acest serviciu cuprinde mai multe facilități. Printre ele se numără supravegherea executării în siguranță a lucrătorilor și coordonarea șantierului, instruire SSM în șantier sau asistență în cazul incidentelor, situațiilor de urgență sau accidentelor. Pentru noi, siguranța angajaților tăi este pe primul loc. Contează pe serviciul nostru!

Servicii securitate și sănătate în muncă (SSM)

Pentru sectoarele din domeniul public și privat legea impune măsuri obligatorii pentru protecția muncii sau SSM (Servicii de securitate și sănătate în muncă). Angajații firmei tale trebuie să cunoască care sunt riscurile asociate locului de muncă, să prevină situațiile de urgență și să le depășească. Noi oferim, printre altele, instrucțiuni SSM pentru fiecare post, un plan de prevenire și protecție pe baza riscurilor aferente fiecărui loc de muncă sau reprezentarea societății în situații de control din partea organelor competente ale Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM).