Safety Specialist se angajează să ofere soluții de cea mai bună calitate in prevenirea si protectia riscului ce poate aparea la locul de munca . Unul dintre serviciile noastre ca si Serviciu Extern de Prevenire si Protectie este securitatea si sanatatea locului de munca . Un loc de muncă presupune și anumite riscuri, iar Serviciu Extern de Prevenire si Protectie  are scopul de a asigura sănătate angajatului prin proceduri si evaluari de riscuri , ferindu-l astfel de riscurile profesionale la care se poate supune. 

După ce vom realiza un audit complet al firmei tale, îți punem la dispoziție serviciile noastre complete de SSM care respectă toate obligațiile privind securitatea si sanatatea locului de munca.

Ce înseamnă Securitatea si Sanantatea in Munca (SSM)

Legea din România impune măsuri obligatorii de SSM (Securitate și sănătate în Muncă) pentru toate sectoarele de activitate, atât publice cât și private. 

Ce înseamnă SSM? Acest serviciu are rolul de a asigura sănătatea angajatului, ferindu-l de riscurile profesionale la care se expune. Cu ajutorul măsurilor oferite de Securitate și sănătate în muncă (SSM) angajații vor ști să prevină situațiile de urgență, în cazul apariției lor, dar și să le depășească. 

Safety Specialist își dorește să îndeplinească împreună cu tine obiectivul de protejare a vieții umane, asigurându-ne în același timp că toate serviciile de Securitate și sănătate in Munca pe care le îndeplinim  sunt în concordanță cu Legea 319 / 2006, HG 1425 / 2006 și HG 955 / 2010.

Când se recomandă Securitatea si Sanatate in Munca (SSM)

Securitatea si Sanantatea in Munca se recomandă pentru toate sectoarele de activitate, atât publice cât și private, dar in special în cazul firmelor care prezintă domenii de activități ce prezintă un risc major de rănire pentru angajați, cum ar fi șantierele de construcții, de instalații sau orice altă lucrare realizată pe teren. Safety Specialist pune la dispoziție lunar serviciile de SSM și PSI.

În cazul lucrului pe șantier pericolele sunt nenumărate. Printre cele mai frecvente se numără riscul căderii de la înălțime, răniri cauzate de substanțe periculoase (substanțe chimice sau praf), răniri cauzate de utilizarea incorectă a sculelor de mână, răniri cauzate de operațiuni de ridicare neomologate sau de manipularea manuală a diverselor materiale, lovirea lucrătorilor de către vehiculele de construcții aflată în plină mișcare, etc. Pericolele existente pe șantier pot provoca boli, răni serioase sau, în cele mai grave situații, decesul unui lucrător profesionist. Prin urmare, Securitatea si Sanatatea in Munca se recomandă lunar în cazul acestui loc de muncă.

De ce să alegeți serviciile noastre

Safety Specialist ca si Serviciu Extern de Prevenire si Protectie ajuta firmele si antreprenorii ca prin digitalizare sa isi reduca substantial timpul petrecut cu completarea fiselor de instruire individuala privind securitatea si sanatatea in munca (SSM) si situatiilor de urgenta (SU), organizand activitatea intr-o plaforma digitala, usor de accesat de pe orice dispozitiv mobil.

Ce cuprinde serviciul SSM

Serviciul de Securitate și Sănătate în Muncă este extrem de important pentru munca desfășurată pe șantiere. De aceea Safety Specialist îți pune la dispoziție diferite servicii pentru a te simți în siguranță. Ce cuprinde serviciul SSM?